Laat uw raam vakkundig vervangen

Bij het vervangen van een raam komt meer kijken dan bij het vervangen van alleen uw ruit. Het vervangen van ramen gebeurt namelijk vaak in combinatie met het vervangen van kozijnen. Heeft u te maken met een raam beschadiging of werkt een functie niet naar behoren? Laat dan uw raam vervangen! Kies voor een glasspecialist die aangesloten is bij ons landelijke netwerk. Deze specialisten leveren u vakmanschap en kwaliteit. U kunt in heel Nederland op onze vakmannen rekenen.

Nieuw kozijnen

Of het nu gaat om het vervangen van een raam met afwijkende afmetingen of een klein raampje in uw badkamer. Als u uw raam laat vervangen is het in de meeste gevallen voordeliger om ook direct uw kozijn te laten vervangen. Dit kan mede te maken hebben met het feit dat dubbel glas bijvoorbeeld niet in alle kozijnen geplaatst kan worden. Wilt u zowel uw raam als kozijn laten vervangen? Dan profiteert u van onder andere de volgende voordelen:

  • Lagere arbeidskosten
  • Minder overlast
  • Raam en kozijn sluiten goed op elkaar aan

Dankzij Glasherstel Spoed vindt u snel een vakman die uw nieuwe raam inclusief kozijn op maat voor u plaatst! Bel naar ons spoednummer om een afspraak te maken met dé specialist bij u in de buurt.