Wie zijn wij?

Via ons netwerk met vakkundige glaszetters kunt u eenvoudig en snel hulp krijgen van een glasspecialist in uw buurt. Wij bieden u een landelijk netwerk van specialisten die u op vele gebieden van dienst kunnen zijn. Daarom hoeft u nooit lang op vakkundige hulp te wachten. Wij schakelen u snel door naar een expert die uw probleem het beste kan oplossen!

Wat houdt onze dienst in?

Glasherstel Spoed medewerksterAls u belt naar 085 4320201 krijgt u een medewerker van ons servicecenter aan de lijn. U kunt uw probleem of vraag doorgeven aan de medewerker, waarna u direct naar een glaszetter bij u in de buurt wordt doorgeschakeld. U maakt vervolgens zelf een afspraak met het desbetreffende bedrijf.

Een vakman van Glasherstel Spoed is 24/7 bereikbaar, houdt zich aan de gemaakte afspraken en zorgt voor een vakkundig eindresultaat. Wij controleren dit door regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken uit te voeren. De uitkomsten kunt u hier vinden.

Voor welke problemen kan ik bellen?

Voor elke spoedklus hebben wij een vakkundige glaszetter bij u in de buurt die u snel kan helpen! U kunt ons 24 uur per dag bellen voor hulp bij:

Wat als mijn klus geen spoed heeft?

Ook voor werkzaamheden waar geen spoed gevraagd wordt kunt u bij ons netwerk terecht! Denk bijvoorbeeld aan:

Kortom, voor elke klus kunt u bij onze glaszetters terecht!