24-uurs glasservice in heel Nederland

Glasschade is erg vervelend en ziet u het liefst zo snel mogelijk opgelost. Maak daarom gebruik van onze 24-uurs glasservice. Glasherstel Spoed staat in heel Nederland dag en nacht voor u klaar. Bij ons landelijke netwerk zijn vakmannen aangesloten die beschikken over de juiste kennis en u snelle hulp bieden bij glasschade. Onze glaszetters hebben in de meeste gevallen uw glassoort op voorraad. Hebben wij uw glassoort niet, dan komen wij met een passende noodoplossing.

Als u gebruik maakt van de glasservice van één van de aangesloten glasbedrijven heeft u zelf geen omkijken naar de schade. De specialisten herstellen de schade, ruimen alles netjes voor u op en handelen het papierwerk af met uw verzekering. U kunt van begin tot eind op onze glasservice rekenen.

Maak gebruik van onze glasservice

Wilt u met spoed gebruik maken van onze 24-uurs glasservice? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij schakelen zo snel mogelijk een vakkundige glaszetter voor u in. Geen spoed? Ook dan kunt u gebruik maken van onze glasservice. Wij zorgen voor een glaszetter bij u in de buurt waar u zelf een afspraak mee kunt maken op het voor u gewenste tijdstip. Bij Glasherstel Spoed profiteert u in heel Nederland van onder andere de volgende voordelen:

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Snel ter plaatse
  • Altijd een passende oplossing
  • Kwaliteit gegarandeerd